Avslöjandet!

Ni som känner mig, ni vet ju att jag har tusen idéer kring mycket och vill helst genomföra dem alla helst på en och samma gång.
För ett tag sedan så eftersökte jag ju en "partner in crime" till LM Event och sagt & gjort! Vi klickade med en gång och när vi skypade så kunde vi liksom varken sluta prata eller sluta att bolla idéer. Så detta känns så rätt!
Vi är väldigt drivna och fulla av idéer & energi både jag och hon!

Med nöje så presenterar jag Mrs Linda!
Hon är en tokig mamma som jobbar som ambulansjuksköterska på heltid, bloggar och säljer kläder för meandi. Bor i Västerås med make och en dotter på 4 år.
Hon gillar att pyssla och göra om sitt hem, har ofta tusen saker på gång samtidigt. Älskar fart och fläkt och känslan av att alltid hålla näsan ovanför vattenytan.

♥ Vi har redan satt igång med att dra i lite trådar och nu så kommer det även att hållas event i och runtom Stockholm med omnejd!
Min vision gällande LM Event är att vi skall växa bli större & starkare vilket givetvis kommer att ta sin tid men jag vill vidareutveckla hela konceptet med mina idéer jag har.
♥ Ny riktig hemsida kommer att komma upp, event & annat lyx planeras framöver. Efterfrågan är stor och det känns så kul att vi nu är två om detta!