Vinnarna för bästa blogginlägg

Vi på L&M Events tillsammans med Thaimorsan och Emma håller fortfarande på med efterarbetet av Vinterbloggmiddag 2016. Vi har nämligen ytterligare 4 vinster att dela ut, varav två vinster delas ut nu. Dessa vinster går till dom två bloggerskor som har gjort bäst inlägg om eventet, goodiebagsen och produkterna. Vinster för bästa blogginlägg: - En hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, värde ca 1500 kr scandic rubinen rum - Ett Alice & Fox dockhus från Jollyroom, värde 1999 kr dockhus Vi har fått in väldigt många fina blogginlägg och vi är otroligt tacksamma för allt jobb bloggarna har lagt ner på att skriva om vårt event! Många av våra sponsorer har hört av sig och berättat att dom har sett bilder på instagram och fina blogginlägg. Det är alltid svårt att utse vinnare på såna här saker. Men en bloggare, hennes inlägg stack helt klart ut! Vilket jobb hon har gjort och herregud så proffsig hon är! Vinsten av Alice & Fox dockhus från Jollyroom går till..

... Tessochlex!

Stort grattis och stort tack för att du gjorde ett så fint jobb om vår bloggmiddag och alla produkterna! Vi kommer kontakta dig! Vår andra vinst, en hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, går till en annan riktigt duktig bloggare som helt klart förtjänar en vinst för sitt fina arbete! Hotellnatten på Scandic Rubinen går till... IMG_1106.PNG ... Jagochmitthjärta! Stort grattis! Vi kontaktar dig inom kort! Hoppas ni får en trevlig vistelse på hotellet! Superstort tack till alla fina bloggare som kom på vårt event och för allt arbete ni har lagt ner på era inlägg! Och ännu en gång, stort stort tack till alla fantastiska sponsorer!

Goodiebagen -(arna)

Jag är inte riktigt vän med min nya kamera än, därav bilderna;) Vi hade en helt fantastiskt goodiebag -(ar). Tror det var 9 påsar alla bloggare gick hem med, värdet 6800:-/person! Vi är såå nöjda med eventet!

På distans så fick vi till ett kanon samarbete med Siranee & Emma. Tack tjejer!
Recension kommer att komma så fort produkterna är testade såklart;) Är ni nyfikna över ngt speciellt så är det bara att fråga;)

Stort tack till alla sponsorer! Inklusive Testagram som gav oss möjlighet att testa deras box.

Vill ni gå på event? Kika då in på L&M Events.


Ansiktspaket & kroppspaket från Föllinge & napp + hållare från Elodie Details

Filt från Babyhuset, napp Bonti Of Sweden, Cleary Scrumptious ScandChoco, Tyg från Elvelyckan Design

Trosor & strumpor från Happysocks,Sjal Cheeky Monkey World

Resorb Sport, Silicea mag-tarm direkt från Octean, Fiskolja/vitlökskapslar från Acrilex, Magisk skrubbsvamp Melimondo


Små kuddar till skor, handskar mm som luktar illa, som drar åt sig doften. Vips borta! Från Smell Well

Lite smått & gott från Mshop, en liten påse som gav många fnitter;)

Argan ansiktsolja & nattserum från Marina Miracle, X-hair hårborttagning, Brustabletter Jetlag


Sid Sengångaren påslakan Jotex, MASQ+, CB Scrub & Tan Moisture, Vattenpärlor Gemmas, Paw Paw Balm Nutri-Nick


Sköna Hem Tidningskungen, Heidis Favoriter, Räkna Bok & Kurrans Skatt, Sov Gott Pino

Pestodressing Sverigeskafferiet, Rouge/solpuder/ögonskugga från Moyana Corigan

Mango handsprit/antibakteriell handlotion Give it away, Handgjord eko tvål Grön Lycka, Little Bu nagellack, Kokos handsprit Pocketfresh

Mousse Argan Oil March Anthony, Matrix från Lyko, John Frieda schampoo/balsam

Fördrink, vinstbord & mat

...Efter vi var färdiga med förminglet i Bloggers Inn så begav vi oss ned till Ruby Bar för gruppfoto av vårt härliga gäng samt en fördrink innan vår 3-rätters meny.

Vi ställde upp vinstbordet så att alla kunde få chans att fota det. Dragningen av vinsterna skedde under middagen och alla vann såklart minst 1 vinst var;)

Tack alla sponsorer som bidrog till vårt vinstbord!
Babyliss, Jotex, Amvina, Vision Haricare, Rosa Prinsessa, Total Hälsa, Nannyakuten, Gemmas, Tvåla & Tvaga, Min webshop på Cosmopharma, Nea Of Sweden
(Bild lånad av Emma).

Tack till Moments By Louise som tagit bilderna!