Pressrelease LM Event & Sales

Fortsättningsvis kommer jag heta LM Event & Sales. (LM Event)  se den nya fina loggan + att ny hemsida kommer att lanseras framöver. Det är såklart mycket uppskattat ifall ni vill dela den nya loggan på era forum!
Sales biten är fortfarande lite hemlig fortfarande då det inte är riktigt färdigt än, men ni kommer att få veta, jag lovar!

Nu till det roligaste! 
Det är nämligen såhär. Jag har många visioner & idéer gällande LM Event. Jag själv är en driven tjej som vill framåt och vidareutveckla mitt koncept, som för övrigt kommer att bli unikt i event världen. Både Göteborg & Stockholm är intressanta marknader och jag tror definitivt att det finns mer behov i dom orterna.
 
Så jo, jag söker nu 2 drivna tjejer, en i Göteborg och en i Sthlm! 
Kan du, och vill du jobba med event? Är du en driftig, orädd och framåt tjej? Har du många idéer och är samarbetsvillig? Har du mycket kontakter och vill göra något utöver det du sysslar med idag? Är du någonstans mellan 25-40? Noggrann? Då tycker jag att du skall skicka in ett personligt brev med CV. Bor du inte i Göteborg eller Stockholm, så är välkommen att ansöka ändå och berätta varför LM Event skall finnas just där.